måndag, november 09, 2015

Stakning med impulser och AII-inslag


Det sägs att man blir glad och mår bra av träning. Isåfall kan det jag håller på med inte kallas träning. Ont i ryggen och långt ifrån glad, är väl någon form av fruntimmersbekymmer igen som spökar. Men jag har åtminstone rört på mig en sväng. 

Dagens första pass blev två timmar långt och precis som igår så stakades det enbart. Det rullar jävligt tungt nu när det är blött och kallt. Kalle Gräfnings hade lagt upp en rutt och ett pass som var något tuffare än vanlig AI (distanspass). 

Vi möttes upp utanför mig i Britsarvet och drog direkt upp till Lugnet, över skidstadion och upp till Hoppbackarna. Vi rullade vidare mot Norslund och tog backen på Rörosvägen. Fortsatte mot Slussen, Kvarnberget och Främby. Vidare upp igenom Galgberget och avslutade med att ta backarna i Krondiket. Blev en fin tur ändå, men frågan om det inte är trevligare med att köra längre turer och inte inne i stan. Speciellt nu när det ligger mycket hala löv på marken. Hade ju varit optimalt med en rullskidbana, såg att DT (Dalarnas Tidningar) uppmärksammat behovet av en rullskidbana häromdagen. Men om det nu mot förmodan skulle bli en sådan så skulle väl inte undertecknad vara välkommen där. 

Under tiden idag så lade vi in 4 x (cirka) 5 minuter AII, uppför de längsta backarna längs rutten. Precis som igår var känslan; trasig och muskeltrött som en gnu första halvan och sedan något bättre den andra. Vi hann också med sex stycken impulser. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Vad har du för dispyt med din gamla klubb?

Adam Steen sa...

Dispyt och dispyt. Jag gillar väl inte svågerpolitik. Och när man får ett erbjudande värt noll, trots att jag ändå håller okej nivå så blir iaf jag less.