söndag, november 15

Tre timmar till på snö


Träffade på skidhjälpen-gänget med killar från Eritrea, Afghanistan och Syrien! Självklart lärde jag ju ut "Hälsningen™"

Jag var väl uppe och snurrade något varv idag med. 53 kilometer hann jag med på de tre timmar jag åkte. Började med två timmar skate, där kändes det rätt bra. Skapligt hög puls och låg muskulär ansträngning, det gillar jag. Hann med tio fartökningar under den sista halvtimmen. 18,3 km/h i snittfart. 

Sista timmen så stakade jag enbart. Hann med även tio fartökningar här också. 

Kändes okej i kroppen idag. Men ryggen gjorde rätt ont sista timmen. Sånt man får ta i min ålder. Lyckades i alla fall skrapa ihop 20 timmar och 27 mil denna veckan. 40 timmar senaste två. 

Min kompanjon Adam Johansson tog lite bilder:

Inga kommentarer: