söndag, november 8

Två timmar löpning i pannlampans sken


Sopat in 5,05 timmar träning idag, inte illa det heller. Att jag nu på eftermiddagen sprungit i två timmar utan att ha ont i knäet är ju också rätt fint. Det är också väldigt härligt att springa i pannlampans sken, ensam i skogen. Typ där slutar väl ljusglimtarna i mitt tragiska, värdelösa och ensamma liv. Någon gång ska det väl ändå vända tycker jag?!

Löpturen nu på eftermiddagen utgick hemifrån Britsarvet, jag tog mig först upp på Jungfrubergets båda toppar, fortsatte vidare genom skogen mot Hornberget, upp till Lostenen, ner igenom Skuggarvet, in på Lugnets naturreservat och sedan hem. En lugn, fin och skön tur. Kände mig lite piggare än i förmiddags också. Fick dessutom lite adrenalin-påslag då och då när jag såg ett antal lysande djurögon här och där inne i skogen. 

Siffror:

2,00,39 timmar
18,00 kilometer
127 snittpuls
153 maxpuls
455 höjdmeter


Lostenen uppe på Hornberget


Hade det varit ljust så hade ni sett sjön Varpan

Inga kommentarer: