torsdag, november 12

Vilodag och Etixx

Idag har jag vilat, utifall ni inte förstått det. Var perfekt att då få jobba några timmar på skolan. Kul att en massa elever kommer fram och pratar och känner igen mig. Eventuellt blir det jobb där imorgon också, degen lär ju in den med tyvärr. Hade helst enbart ägnat mig åt träningen. I samband med min träning så använder jag mig utav sportdryck, uppladdingsdryck (inför långlopp mestadels) och återhämtningsdryck från Etixx - Sports Nutrition. Ni vet, dom som hade ett sådant fint ski classics-team, förra året va? Tror dom har lyckats en aning bättre med deras produkter.. Jag gillar sportdrycken väldigt mycket, tycker jag blir pigg av den och den är väldigt god! Men min absoluta favoritprodukt från Etixx är deras "Recovery shake" och då såklart med smaken hallon och kiwi. Det är utan att ljuga den godaste återhämtningsdryck (och/eller sportdryck) jag druckit. Vet att ni tror att jag är köpt (och det är jag ju givetvis), men jag står faktiskt för det denna gången. Tycker också att den fyller sin funktion; den ger mig näring snabbt efter träning och jag får i mig de ämnen jag behöver. Förutom dessa pulver så brukar jag (om jag får paketen i tid någon gång) använda mig av deras "Recovery bar" och även deras "Energy bar", goda i smaken även dom.

Såhär ser deras "Recovery shake" ut!

Nu ska jag städa lägenheten, äta middag och sen vila i soffan. Hörs.

Inga kommentarer: