måndag, november 23, 2015

Vinn valfri produkt från Helhetshälsa!


Tjenare bloggvänner, kamrater, ovänner och annat löst folk!

Nu vankas det en tävling här på bloggen, där ni kan vinna en valfri produkt ur Helhetshälsas sortiment. Helhetshälsa är en samarbetspartner till mig sen något år tillbaka, jag äter deras vitaminer och tycker dom fungerar bra, deras produkter är så rena som möjligt, utan onödiga tillsatser, inga tester på djur och råvarorna är noga utvalda. Det tycker jag är viktigt och det är produkter som jag kan använda utan att känna osäkerhet kring farliga eller olagliga tillsatser! 

Mina favoritprodukter från Helhetshälsa är:
För att ni ska ha chans att vinna en valfri produkt ur Helhetshälsas sortiment så ska ni klicka in på Vitaminvaruhuset här, välja ut den produkten som just du vill vinna, länka till den i en kommentar i detta inlägg och skriva varför just du ska vinna den. Jag behöver också ditt mobilnummer och din mailadress. Vi lottar ut en vinnare! Tävlingen pågår fram tills söndag den 29:e november 2015, klockan 23:59. Lycka till!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Helena i Uppsala
Helhetshälsa Q10 50 mg 200 kapslar

Anonym sa...

Min favoritprodukt är Askorbinsyran!
http://www.vitaminvaruhuset.se/askorbinsyra-500g

Jag behöver bygga ett bättre försvar och få min kropp bättre rustad för allt den kan komma att utsättas för. De senaste två åren har varit lite av en mardröm. Sjukdomar, stress och oändligt med jobb ledde till ett tillfälle där det bara var att göra stora förändringar i mitt liv eller gå rakt in i väggen. Idag har jag ett nytt sätt att leva. Bättre mat, mer träning och stunder att älska har gjort mig till en friskare person, och jag hoppas att min framtid bara blir ljusare!

MVH,
Sofia
fiavinnare@hotmail.se

Anonym sa...

Hej!
Förra säsongen var min första säsong i skidspåret, efter en höst på rullskidor satte jag målet att åka under 6h på vasaloppet. Sjukdomar präglade vintern och jag hann med att åka 1 lopp, och resultatet där säger att jag hade klarat mitt uppsatta mål. Vasaloppet fick dock ställas in pga sjukdom och det var bara att försöka ladda om. Satte upp ett mål för sommaren och ett för nästa vinter, ultravasan 45 och vasaloppet under 5h, träningen rullade på riktigt bra, mycket rullskidor och löpning. Aldrig känt mig så stark. I mitten av juli gick höften sönder och jag fick ta det lugnare med löpningen. Kom till start i Tällberghalvmarathon men det var en ren plåga med denna höft. Bara 3 veckor kvar till ultran. Då kom körtelfebern... 4 veckors vila. Därefter tillbaka i träning igen, kom tillbaka riktigt bra och var starkare än någonsin i slutet av september. Men efter det har jag fått två rejäla bakslag på 2 veckor vardera. Nu gör jag allt i min makt för att komma tillbaka och jag behöver lite vitamintillskott för att orka det och glida in under målet i Mora på 4.59, det tror jag att jag orkar göra om jag börjar med HELAVIT ;) Söker även någon som skulle kunna läxa upp mig tekniskt. Är det nått du är sugen på?

Släng gärna iväg ett mail, Lennart.nilsson9411@gmail.com

Daphne Alice sa...

Då jag har väldigt lätt för att bli sjuk (speciellt nu på vintern) och skulle behöva lite hjälp med immunförsvaret så önskar jag vinna propolis då jag läst så mycket gott om det!
http://www.vitaminvaruhuset.se/helhetsh%C3%A4lsa-propolis-100-kapslar

n_octurn_a@hotmail.com

Unknown sa...

Jag skulle vilja vinna K2 http://www.vitaminvaruhuset.se/helhetsh%C3%A4lsa-k2-vitamin-60-kapslar

Vad jag har läst så ska K2-vitamin hjälpa till lite med mörka ringar under ögonen. Jag har ständigt mörka ringar och det beror inte alls på sömnen eller kosten då jag äter bra och sover som jag ska.
Skulle vara så skönt om detta kanske kunde hjälpa så man slipper se ut som en pundare eller ständigt trött när jag är ett tränings-freak med bra kost osv. Dricker inte ens alkohol eller röker eller nåt sånt!

Mail: techiz81@gmail.com

Anna L sa...

http://www.vitaminvaruhuset.se/helhetsh%C3%A4lsa-q10-50-mg-200-kapslar

Behöver ökad energi och antioxidanter för att må på topp i knopp och kropp.

Unknown sa...

http://www.vitaminvaruhuset.se/holistic-glutamin-400-g

Hej! Jag skule vilja prova Glutamin då jag har läst om att detta är bra för återhämtning efter styrketräning. Jag tränar ganska frekvent både styrka och kondition men främst styrka så tänkte jag att denna kunde va et bra tillskott.

Julia Medna
0723623692
juliadianemedina@gmail.com

Anonym sa...

http://www.vitaminvaruhuset.se/detoxplus-14-dagars-kur
Min favorit är Detox-kuren. Jag skulle behöva gå ner i vikt och rena och rensa kroppen. Det vore en kickstart för mig, men tyvärr har jag inte pengarna just nu för att köpa kuren själv. Är föräldraledig och vänder på varje krona.

Grodmalin@gmail.com
Mvh Malin

Anonym sa...

Hej Adam
Kul att följa din blogg och läsa om din satsning. Det var ett tag sedan vi camperade på juniortävlingar.
Denna produkt skulle säkert liva upp en stel och trött gubbe.
http://www.vitaminvaruhuset.se/helhetshälsa-q10-50-mg-200-kapslar

Följer med i resultatlistorna.

Hälsningar
Håkan D
Hkda@glocalnet.net

Emely sa...

Åhh, vilken underbar tävling!!

Min favoritprodukt är AlgOmega 3. http://www.vitaminvaruhuset.se/algomega3-60k-veg
Jag har otroligt känslig hy, har b.la Rosacea och det är viktigt att jag tillför hyn med massor av Omega fetter. Det håller min hy i fint skick då jag behöver något som smörjer inifrån. Mår jag bra inombords, mår min hy också bra :)

Ha det så gott! Glad första advent!!
Mvh Emely, 0722-329035, emely.drugge@hotmail.com

Anonym sa...

Hejsan!
Denna härliga produkt skulle jag vilja vinna : http://www.vitaminvaruhuset.se/helhetshälsa-antioxidant-komplex-90-kapslar

Eftersom att jag är en gammal tant skulle jag behöva en burk med antioxidant.

Mvh
Katarina Hamberg
070-2464418
Sven-anten@hotmail.com

Anonym sa...

Hej
Nu när det lackar mot jul
vore det kul
om du till en fattig student
ville bidra med en present.

I så fall önskar jag http://www.vitaminvaruhuset.se/helhetshälsa-helavit-ideal-200-kapslar

Erik Danielsson 070-2814139
Erdn0002@stud.slu.se