torsdag, december 17

1,35 h skate


Hade den stora äran att få träna med Jassenys idag. Jasse har blivit så snäll och harmonisk nu när han blivit star och skaffat tjej! Jag vill också bli bra på skidor och ha en tjej på riktigt..


 Timhybrisen gjorde sig påmind efter lunchvilan, så jag fick väl lov att bege mig upp till Lugnet igen för att stilla abstinensen. Det var längre spår nu, cirka 1,7 kilometer och 35 höjdmeter per varv. Det är ju faktiskt rätt så bra med tanke på denna misärvinter. Snurrade runt i 1,35 och tyckte ändå att det var helt okej. Kändes bättre än i förmiddags, det gillas. 505 höjdmeter plockades under de 24 kilometer jag hann åka.

Nu väntar middag, filmtittande och godisätande i min miserabla ensamhet, det blir jättekul!



Kameran på min iPhone 5 är ju inte av högsta klass direkt.

Inga kommentarer: