onsdag, december 23

1,30 timmar stakning, hatar julen och hatar livet.


Goder afton!

Två pass avklarade. Är inte ute efter någon medalj eller att ni ska tycka att jag är duktig. Hade jag haft en tjej så hade jag ju kunnat vara med henne, men det har jag ju inte, så då är det väl lika bra att träna. Har väntat i fem år på att få ha något annat än ett miserabelt jävla distansförhållande, men allt blir bara sämre och sämre. Inte så lätt när den ena vill träffas och höras, medan den andra skiter fullständigt i en. Och ja, lätt då för er att säga att jag ska gå. Men då jag då och då blir matad med orden att jag "visst vill vara ihop med dig" så är det inte så jävla lätt att dra sig ur. Denna månaden har det varit totalt jävla nattsvart mörker, inte setts och i princip inte hörts något. Nu kan vi inte heller ses över julen, då det är viktigare att bland annat gå ut på krogen. Imorgon är det julafton, fy fan vad jag hatar den skiten. Kapitalistiskt jävla skit, köpa julklappar för pengar man inte har och vara med nära och kära. Men jag som inte har såna då? Vad i helvete ska jag göra då? Just nu är jag så fruktansvärt jävla ledsen och tom.. Tänk att jag är så jävla värdelös och ful att jag inte ens klarar av att ha ett förhållande. De flesta av mina kompisar har på senare tid hittat tjejer senare än mig och dom har ju ett mer "sunt" förhållande där båda parter vill ses. Varför i hela helvete ska jag ha hittat någon som aldrig vill ses för...?!? Imorgon ska jag fan träna hela jävla dagen och sedan låsa in mig i den här jävla tragiska lägenheten jag har och hoppas på att skiten brinner ner. 

Nu var det inte min miserabla livssituation som ni ville läsa om, den vet ni ju redan om. Efter det första misslyckade passet så var det dags för ytterligare en träning för mig; 1,30 timmar stakning uppe på Lugnet. 495 höjdmeter och 21,5 kilometer. Körde stora delar av passet tillsammans med den mäktiga och lovande junioren Oskar Svensson som skejtade. Det var skönt att ha någon att prata med där ett tag, för jag höll på att explodera inombords. 

Just nu hade jag gärna fått lite uppmuntrande kommentarer ifrån er kära läsare, för jag känner mig så fruktansvärt jävla värdelös och nere för tillfället. Vet inte alls vad jag ska ta mig till. Det är inte så jävla roligt att inte ha någonting i livet förutom en tragisk skidkarriär som går på sparlåga. Visst att jag har lite glimten i ögat och är lite skämtsam, men det börjar så sakteliga bli allvar nu.. 

Mobil: 076 - 166 49 97 

24 kommentarer:

Stefan sa...

God jul kompis, det ordnar sig ska du se.

Adam Steen sa...

Tack detsamma! Ja, det har ju gjort det på något konstigt sätt hittills iaf.

Anonym sa...

Gör nåt åt problemet. Det suger ju energi att må skit, särskilt på julen/nyår. Men framförallt: tack för en grym blogg och lycka till på loppen efter jul. Fokus på tävlingarna och tekniken!

Adam Steen sa...

Jo, jag vet. Men det är lättare sagt än gjort kära du. Tack så mycket, kul att höra!

Anonym sa...

Men Adam fanns vilken sits du satt dig i. Du kan ju bara påverka vad du själv gör, häng inte upp ditt liv på andra utan ta tag i saken och bryt med tjejen, har det inte ordnat sig på fem år så lär det ju aldrig göra det. Det du håller på med nu är ju självplågei.sen är det såklart extra jobbigt idag eftersom det är jul och det blir så uppenbart att man har dåliga relationer. Det kommer nog kännas bättre om någon dag. Kämpa på och gör sånt du mår bra av; träna, så känns det nog bättre snart.

Adam Steen sa...

Ja, du har rätt i det..

Hubes sa...

Stå på dig Adam! Alla har nog sina "råd" men det innan om att fokusera på det du kan påverka kan jag understryka. Annars blir det lätt bara tjat och ältande. Och vad gäller att hitta den "rätta" är det nog så att det bästa är att sluta försöka. Så det inte blir desperat eller påtvingat.

Försöker skicka lite varma positiva tankar till dig, och du en full hand på julafton gör nog inte många av dina konkuränter så där har du en fördel :-) hitta glädjen och odla den!

Varma hälsningar

//hubes

Anonym sa...

Jag uppskattar din ärlighet, det e okej att känna så men det är inte ok och stanna där, sån tur att du har hälsan och kan träna :) kör så hårt att den gamla du dör och att du föds om med bättre vision än tidigare,

Anonym sa...

Om jag vore din tjej skulle jag dumpa dig efter att läst detta inlägg eller läser hon inte alls dina inlägg? Ta Benzen, stick och överraska henne i morgon. Om hon inte gillar att du kommer, ta en hotellnatt och fira jul i något gym. Sen dumpar du henne och skaffa en ny pingla. Thai kanske?

Anonym sa...

Fan va trist grabben!
Hör av dig om du behöver positiv energi!

GoD JuL
/ Fredrik Norman

Anonym sa...

Hööj!
Brukar ju läsa din blogg lite då o då och tycker du är grym Adam!! Roligt att de dessutom går bra för dig nu (sportsligt). Allt slit börjar ge resultat helt enkelt ;-) Vet att du dessutom kommer hitta en riktig go tjej som vill dela sitt liv me dig :-)
Go jul på dig nu o häng på killarna som skall dricka vin o köra testcykel vetja!
Mvh Markus Nyström

Anonym sa...

Tror på dig! Du är STARK, kommer att klara detta! Livet tar lite tid ibland, du vinner långloppet.... // th

Anonym sa...

Adam din blogg är Top Notch.

Fint att se att träningen har gått bra under året och tävlingarna börjat bra. Blir roligt att följa dig i långloppen i vinter.

Vad det gäller det "privata" så har jag inga råd att ge men saker kan vända/hända väldigt fort.
Helt plötsligt kan man ha två småttingar som vänligt delat med sig av förkylningar hela december. Under julhelgen är det hysteri med svärföräldrarna i huset och inte kan man smita ut och träna för man är förkyld...

Kär hårt Kingen!
"W"

Stefan Lindbäck sa...

Börja med Golf, där finns det mer brudar än i ett snöigt och kallt skidspår :-)

Anonym sa...

Var i EXAKT din sits vid exakt din ålder (10 år sedan). Vände när jag började sätta "två årsplaner" (köra skidsatsning två år till, sen två år att skaffa tjej/jobb", etc). Nu ser livet HELT annorlunda ut med barn, jobb och tid att träna ofta ändå. Good luck!

Anonym sa...

Sådär kan du ju inte ha det. Nu har jag vi visserligen bara läst din version, men oavsett det: Dumpa tjejen! Det känns ju alltid bättre än att bli dumpad, och framförallt bättre än den känslomässiga tortyr du genomlider nu! Du har både humor, självdistans och ett inre driv som gör att du säkert kan fixa det mesta, bara du bryter dig ur din nuvarande situation. Lycka till!

Adam Steen sa...

Tack för snälla ord och tips kamrater! Livet är en fest.

Joel sa...

God jul på dig Steen. Ärligt talat så kan du bli och göra i princip vad du vill, så länge du ger dig fan på det! Ta chansen! Håller tummmarna att tillvaron löser sig för dig. Va inte rädd för förändingar, även fast de kan kännas obehagliga till en början, tror det skulle göra dig mycket gott, och du kommer växa som människa av det!

Å kör utav bara helvete i skidspåren :)

Adam Steen sa...

Tack! Jag vet inte riktigt vad jag vill. Mer än att må bra ovh få vara med den jag tycker om. Tack så mycket. Vad tänkte du på för förändringar?

Jag ska göra det jag kan!

Anonym sa...

Julen suger och du är INTE ensam!!!!

Adam Steen sa...

Tack, den gör det. Kanske inte. Men jag hade gärna haft en tjej.

Joel sa...

Jag tror säkert du vet om det men ett rejält snack med tjejen om framtiden skulle nog inte sitta fel. Måhända att det kommer att bli ett jobbigt samtal, men det är bara å låta det bli de. Såhär kan ni ju inte fortsätta eftersom du uppenbarligen mår dåligt av det. Fokusera din energi på sånt du blir glad av, om detta förhållande till största del tär på dig måste du försöka vara stark och bryta dig loss.

Lista upp saker som i långa loppet gör dig glad, och jobba arslet av dig för att nå dom!

Du är en sjuhelvetes duktig skidåkare men det finns mer saker här i världen, kom ihåg det! Wickström är ett bra exempel på att det går att kombinera skidåkning på hög nivå med tusen andra grejer.

Nu svamlar jag på lite här men hoppas nåt kan vara till hjälp iaf!

Pontus sa...

Du är kung Adam! Vänta tills långloppen börjar och du kommer vara efterfrågad! Just ja, God Jul

Adam Steen sa...

Tack