fredag, december 4

1,30h skidor med storstjärnor, bra rygg, mm


Jag och den alltid så trevlige Tiio Söderhielm


Det var ett klokt beslut att åka skate på eftermiddagen för min del. Det var rätt så lösa och sladdriga spår, inte så kul tycker jag.  I alla fall inte om man vill åka lugnt och avslappnat. Kände mig pigg under hela eftermiddagens korta träningspass, det är ju inte ofta jag känner mig pigg under ett helt pass. Kommande mening kommer jag få bakslag på; konstigt nog så har ryggen känts helt bra under båda träningspassen. Men ni vet ju hur det där är, det är ju aldrig så att saker och ting får flyta på fint utan komplikationer.

Ryggen var ju som sagt bra under detta passet, men det allra bästa under dessa 90 minuter var att jag fick åka tillsammans med skidskytte-landslagsåkarna Tiio Söderhielm och Simon Hallström, fina och trevliga killar det! Jag och Tiio åkte mest och pratade om gamla tävlingar, juniorlandslagsläger och annat fårn väldigt, väldigt tidigt 2000-tal. Hälften av de man tävlar mot idag var ju knappt födda då, inte ens du Brännmark. Bitar av snacket var kanske inte heller helt rumsrent när jag och den adlige Söderhielm malde igång. 

Imorgon väntar tävling, 20 kilometer skate, det kan bli spännande. Tänkte försöka klämma in två superkorta träningspass också. Får se hur det går.

Avslutningsvis; det verkar inte vara någon Ski classics-tävling nere i Livigno, mitt Instagram-feed har inte varit överfullt av bilder därifrån i alla fall. Har era?

Inga kommentarer: