onsdag, december 16

3,15 timmar stakning


3,15 done, 1,45 to go. Gick ju bättre än väntat det här förmiddagspasset. Först och främst så var det första gången på hur länge som helst som jag gick upp i tid och drog iväg för att träna, utan att ha bestämt med någon annan. Vad händer? Väl där uppe så var det hur mycket folk som helst som åkte där, riktigt trevligt. Första 1,30 timmarna gick klockan riktigt segt, därefter så rullade det väl på lite bättre. Hade trevligt sällskap av bland annat "Jassenyz", Kalle Gräfnings, "Grizzly" och barndomsidolen Peter Larsson. Slingan är cirka 500 meter, men kanonerna jobbar på för fullt och enligt rykten så ska det vara två kilometer klart inom någon dag, hoppas på det. För det ser ut att komma in mildväder igen.

Testade att åka med min USWE XC med isolerade slang. Den frös i munstycket till en början, så jag satte den under jackan, därefter så kom jag på den briljanta idéen att blåsa tillbaka vattnet när jag druckit och då funkade det bättre, så jag körde med ryggsäcken utanför sista dryga timmen. Temperaturen låg kring 7-8 minusgrader. Jag körde inte med någon isolering över vätskeblåsan. 

Siffror:

3.15,00 timmar
46,38 kilometer
122 snittpuls
148 maxpuls
650 höjdmeter


Inga kommentarer: