lördag, december 26

90 minuters bensär


Idag var jag lyckligt lottad,fick ägna 90 minuter skejtandes i skidspåren på Lugnet tillsammans med Johannes "Kingsby" Ringsby, Kalle Gräfnings och Rikard Tynell. Ringsby är så snäll och mysig. Han vågar dock inte säga så mycket, av rädsla att bli felciterad på bloggen..!

Var lite halvt sliten sedan förmiddagens drabbning. Hög puls och muskeltrött. Men det var skönt att få röra på sig lite. 22 kilometer och 500+ höjdmeter mäktade vi med. Slingan är ju inte så upphetsande direkt, börjar bli rätt less på den. Och motionärerna har plogat fram en ny inlands-is utför den enda lilla backen som finns. 

För övrigt rotat jag väl vidare. Försöker leva efter devisen: "slit längtan ur bröstet ditt, innan det blir infektert!"


Ni vet ju att jag inte gillar att vara ensam?! Något mer jag inte gillar är att betala för saker och vad passade då inte bättre än att Henrik Öijer (länk kommer "Hendrik") gav mig några Noccos. Välkommen till teamet som sponsrar mig Henrik!

5 kommentarer:

Riche Rich sa...

Jag är oxå med och sponsrar dig! :)

Adam Steen sa...

Ja! Stolt över det :)

Riche Rich sa...

<3 Vi mot världen!

Henrik sa...

Du är inte så snabb på att länka, ADDE!

Adam Steen sa...

Ja Rickard :) Nu då HENKE!