måndag, december 14

Benz, tragisk människa, fattig sosse


Benz.

Jaa, det var ju en dag det här också. Min kära Benz har ibland när jag startat den gett mig ett meddelande om att jag ska fylla i kylarvätska (glykol) i den. Så jag brände upp till "Samhall" (Bilstjärnan) idag och fick reda på att vattenpumpen läcker och måste bytas. 3900 kronor ska det kosta, jävla helvetes runk alltså. Hur ska det finansieras?! 

Man får ju lite perspektiv sådana här dagar när jag inte tränar och har mer tid till att tänka över hur jävla mycket utgifter man har hela tiden och typ ingen inkomst. Vilket jävla tragiskt liv jag lever alltså, varken tränar mycket eller jobbar. Hade jag varit en vanlig arbetsskygg sosse så hade jag ju gått på bidrag som alla andra jävla tröttingar, men jag funkar inte riktigt så, enda bidrag jag nyttjat någonsin är studiebidraget, och det blir/blev man ju inte fet av. Nej, jag har haft tur att jag kunnat leva snålt, får gratis mat, lyckas få in någon krona på denna bloggen och sedan hankat mig fram lite här och där på extrajobb (läs; lågavlönad välgörenhet). Får hela tiden vända på kronorna och verkligen tänka ekonomiskt 110% av tiden, lägg där till att jag lär försöka spara undan någon krona ibland till framtiden och pensionen och jag försöker också beta av lite på lägenhetslånet. Det är ingen enkel ekvation. Nu är det snart den här äckliga jävla julen också och jag ska förväntas köpa julklappar, ska jag vara ärlig så hatar jag jul mest av alla högtider och jag har varken lust eller egentligen råd till att köpa en massa jävla krims-krams. 

Jag får sådana här slängar av livskriser nu och då. Har ju egentligen ingen plan alls hur jag ska göra här i livet. Det enda jag vill ha egentligen är en familj och en tillvaro som är lugn, harmonisk och som jag trivs i. Samt ha en tjej som vill vara med mig och som jag får träffa. Känns som att jag är långt ifrån allt detta för tillfället. Men jag har ju bara hållit på och jönat såhär i fem år drygt, så det kommer väl bli bättre om jag bara nöter på lite mer med allt jöneri. Skaffar jag mig ett riktigt och fast jobb här så har jag ju aldrig möjlighet att kunna åka till Norge. Och skaffar jag mig ett jobb där i Norge just nu under säsong så kommer det bli ett satans meck att ta sig hem för att tävla. Att tävla i Norge är då fan inte att tänka på med min högst mediokra nivå som 31-årig, halvfet motionär med ett svagt psyke.

Imorgon tar vi nya tag, lär ju inte bli sämre i alla fall. Puss och hej.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Skaffa ett riktigt jobb, ny fruga och sluta gnäll, du kommer garanterat få ut mer i skidspåret om du trivs med livet!!

Adam Steen sa...

okej. får kika på det.

Anonym sa...

1.Sätt upp en patreon så läsarna kan stötta bloggen. Se det som sponsring, inte bidrag. 2. Åk till Vålådalen, Brux, Axa och försök vinn loppen där, kanske en vattenpump i pris. 3. Använd uttrycket 'skräcken' mer. Sen resten av livet vete fan, det är nog kört ☺

Adam Steen sa...

Ja, men om man har bagg då? Då borde det ju lösa sig.

Anonym sa...

Fattig? Du har en iPhone 6 (men du måste nöja dig med en iPhone 5 för ett tag...) Jobbigt...

Adam Steen sa...

Håll käften din fitta.

Unknown sa...

Anonym > finns många fattiga med iphone 6, se bara de som sitter utanför ica!

Adam Steen sa...

HAHAHAHAHAHA

Anonym sa...

Har aldrig sen nån tiggare vid skidspåren. Oprövat kort? Pröva och lägga ut en sovsäck och en kaffekopp när du snurrar dina 500m varv...

Adam Steen sa...

Får testa det!