söndag, december 6

Bra fartpass + resultatDå har man tagit sig igenom denna "plojtävling" också. Med ett helt okej resultat (25:a av 82, riktigt tight uppåt). Jag börjar med lite bortförklaringar: 

- Ramlade på uppvärmningen, isigt satan. Så jag var jävligt rädd och åkte mest och oroade mig för att ramla. Detta före med plusgrader dagen innan och fruset på natten gillar jag inte, jag blir spänd och fegar utför. Lika för alla dock. 

- Inte för att jag är en tjuvskejtare som vissa av er är. Men idag var jag oerhört noggrann att enbart stå i spåret och knappt skjuta ifrån i kurvorna utan spår. Vet att vissa inte var lika noga. Många blev diskade och vissa friade. 

Men trots allt så är jag ändå rätt nöjd med dagen. Lyckades ju bli trött och jag tycker att min kropp börjar svara mer och mer. Ryggen höll rätt bra den också. Gjorde ont innan och efter loppet, men inget som hindrade mig under. 

Frågan är dock vad dom ville få ut av denna tävlingen? Det är ju förvisso kul med lite nytt och nya tävlingsformer. Och även bra att man är väldigt noga med att filma och även diskvalificera folk som bryter mot reglerna (den klassiska tekniken).

Siffror:

7,20 min
2,84 kilometer (märker att min klocka visar lite mindre än andra + officiella längder. Lätt att missa lite distans när det är kurvigt)
172 snittpuls
181 maxpuls
21,1 km/h snittfart
57 höjdmeter

Resultat:

Inga kommentarer: