fredag, december 25

Det blev en timme


Tog mig ut på en timmes skate idag i alla fall. Mäktade inte med så mycket mer än det. Hade planer på att springa några timmar också, men jag hade inte den mentala orken till det. Är ju lite stressad nu av att enbart ha tränat en timme på två dagar, men det är ju bättre än inget och jag har tränat bra på slutet. Imorgon ska jag försöka ta tag i det här igen. 

Tack alla som hört av sig och visat sitt stöd, glad att ni finns. Det kommer bli en tuff period nu framöver. Men egentligen så är det ingen skillnad på min vardag nu mot innan, har ju ändå levt ensam. Nu kan jag fokusera helt på mig själv, skönt det i alla fall. Jag ska försöka leva vidare i min skidåkarbubbla, men vet att den kommer spricka om något med henne kommer upp eller fram. Så jag ska försöka isolera mig så gott jag kan från det. 

Har legat i soffan med träningskläderna och stirrat i taket i tre timmar efter träningen. Många tankar som snurrar just nu. Största skräcken är att jag ska vara ensam resten av livet. Men hellre det och må bra. Jag ska försöka sträva efter harmoni nu, men vilken väg jag tar dit vet jag inte riktigt än.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Adam, jag försöker läsa din blogg varje dag. Jag tycker den är väldigt bra och även väldigt självutlämnande vilket gör att man känner så mycket med dig både i mot och medgång. Livet har sina svackor ibland, tänk på att du kommer komma stärkt ur den här krisen. Det finns inte på världskartan att du kommer leva ensam resten av livet, ha tålamod och gör saker som DU mår bra av så kommer det ordna sig ! Lycka till i fortsättningen, vi är många härute som tycker om och bryr oss om dig ska du veta.

Janne sa...

Stina Nilsson är väl singel, skulle passa dig perfekt ju. Ung och tight

Adam Steen sa...

Tack! :)

Anonym sa...

Lycka till i fortsättningen allt ordnar sig. Måste fråga umgås du inte med din familj känns i bland som du inte träffar dem. Sen när du dessutom sitter hos Öijer på julafton? Tack för en kanonblogg!!

Anonym sa...

Tror du det blir något Axa ski marathon?

Adam Steen sa...

Tack. Jo, jag var hos dom under jul också, ovh även nu. Tack så mycket.

Arrangören menar ju på att det blir, men jag själv tror väl inte på det riktigt

Unknown sa...

Ulf Lundells underbara text:

Det sägs att kärleken inte kommer till den som kräver det
Kravet skrämmer
Kärleken tar inga order
Den kommer när det stämmer

Så det är som trissreklamen "Plötsligt händer det"
Allt gott Adam./Lars

Adam Steen sa...

Tack :)

Anonym sa...

Nu vänder vi blad!!!!

Adam Steen sa...

Vi lär göra det