torsdag, december 31

En lätt lunchlöp och lite tankar


Alla dessa val och vägskäl. Står i ett jävla vägskäl i livet just nu. Egentligen så är det väl bara jag själv som kan lösa alla dessa bekymmer och problem, men det är ju skönt med stöd från nära och kära, vilket jag fått. 

Tog en liten löpsväng vid lunchtid idag, eller sen lunchtid dessutom. Trots att jag sovit över tio timmar så var jag seg och trött som ett svin. Påsar under ögonen och kisande blick. Jag måste ju ha någon form av sömnsjuka, hatar att lägga mig, men när jag väl gjort det och till slut somnat, då kan fan ingenting stoppa mig från att sova över världskrig om det så är. 

Jag nöjde mig med 30 minuter löpning, på den tiden så hann jag precis med fem kilometer hufsande, jogg, eller vad vi ska kalla det. Skönt var det i alla fall. Jag behöver detta om jag ska ta mig framåt i livet. Träningen är den enda ljuspunkten jag har på dagen, så den får jag absolut under inga omständigheter göra avkall på. 

Idag är det nyårsafton och snart väntar det ett nytt år. Förhoppningsvis blir det inte så illa som föregående år. Detta kommer väl förhoppningsvis ha gjort mig stark inom en viss tid, även om det känns sjukt tungt nu. Man får ha tålamod och ge allt tid och inte tänka för mycket, även om det är sjukt svårt. Har ju under alla dessa år inte än lärt mig att till fullo uppskatta ensamhet, eller framförallt ensamma kvällar hemma. Men ja, tids nog så. Snart är det i alla fall över med dessa högtider ett tag och det blir mer vardag igen, då känner jag ju inte av på samma sätt hur ensam och tragisk jag är.

Ikväll så har jag blivit bjuden på en middag till trevliga vänner, stort tack för det. Har också tackat nej till tre andra bjudningar, så jag har ju faktiskt fina vänner och även en bra familj. Så jag får försöka vara tacksam över det, trots att jag har ett krossat hjärta från en jag verkligen tycker om. 

Välkommen nu 2016, nu ser vi till att det blir bra! Och gott nytt år mina kära läsare, utan er vore jag ingenting!


Uppförsbacke, kan symboliseras med min nuvarande livssituation.


Enslig stig; ensam och tragisk kille.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ok dags för 2016!
Löften?!
1. Smyga upp och göra ett träningspass med mannen myten legenden A Steen (bor 40 mil bort)!
2. Köra ett fartpass med samma person och bli avhängd.
3. Vara dubbla tiden som A Steen är efter vinnaren av Vasaloppet. Dvs är Kingen 20 min efter så blir det otroligt jobbigt för mig.
4. träna 50 % av vad A Steen gör.
5. Om inte dessa mål uppnås. Undersöka om möjlighet av träningshjälp/upplägg inför kommande Vasalopp.

Sköt om dig och vi ser framemot ett bra 2016!

"W"

Adam Steen sa...

Kämpa på kingen! Du fixar det!!