onsdag, december 16, 2015

Fem timmar på en femhundrametersslinga! - Jag gör det för pengarna och berömmelsen


I brist på annat denna dag så snurrade jag några varv uppe på Lugnets 500 meters-slinga. Närmare bestämt 145 varv. Jag har lärt mig slingan nu, den är rolig. Nästan 73 kilometer och 1030 höjdmeter fick jag ihop under dagens två pass, jag skrattade nästan hela tiden. Skämt åsido, det var inte för jönigt ändå, det gick rätt så bra faktiskt. Mycket tack vare trevligt sällskap och att jag endast körde ett pass på denna korta slingan förra veckan. 

Det andra passet blev 1,45 timmar skate, åkte bara lugnt och försökte samla in energi i kroppen. Blev aldrig varken sliten eller hungrig under något av passen, det kanske kommer efteråt, men förhoppningsvis inte, jag höll ner farten för att undvika att bli sliten. 

Körde med min USWE XC idag med, minus sex grader nu, tyvärr så frös den i munstycket igen, så jag fick lov att åka med den innanför jackan, trist. Annars så är jag ju riktigt nöjd med den. Kanske måste fylla i lite glykol i den för att undvika frysning, alternativt alkohol?


Mattias Argårds tog en suddig bild på Jimmie Johnsson, Adam Steen, Johan Eriksson och Linus Larsson. 

Inga kommentarer: