onsdag, december 9

Persedelvård


Varför jag la mina Elpex-fyror bredvid mina nya stavgångsstavar är enbart i rent marknadsföringssyfte. Du kanske själv vill passa på att köpa ett blogginlägg på min blogg?!

Jag har haft ett par gamla åttiotals-stavar från Sw*x som stavgångsstavar, visst har dom fungerat, men dom är lite för korta (125 centimeter) känner jag. Har testat att använda mina vanliga klassiska stavar (150 centimeter), men dom är för långa. Det jag kommit fram till när jag springer med stavar/kör elghufs är att 140 centimeter är optimalt. Hade två omaka stavar hemma, den ena är en KV-stav som gick sönder under Intersportloppet och den andra är en från ett annat stavmärke (förlåt KV). Mejslade ihop detta med ett par gamla trugor från ytterligare ett stavmärke och sedan så hade jag gamla remmar + handtag från KV+. Blev rätt så nice faktiskt!  

Jahapp, kvällen då. Eftersom att man varken har vänner eller någon partner på riktigt så får jag väl som vanligt sitta här hemma och tröka i min ensamhet. Tänk att man ska vara över 30 år och leva som en tonåring. Man är för jävla tragisk egentligen. Men bitvis så trivs jag ju ändå med mitt miserabla liv, jag får i alla fall göra precis vad fan jag vill, utan något gnäll.

Puss på er.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jag kan gnälla på dig! :)

Puss

Adam Steen sa...

Ja, det går bra! :)

Anki sa...

Lite nyfiken på hur lång du är? Tänkte i förhållande till hur långa stavar du använder...

Adam Steen sa...

178 centimeter. Jag brukar säga att man ska ta kroppslängden x 0,85 på klassiskt och x 0,9 på skate.

Anonym sa...

Kungblogg 🎿🎿👍👍

Adam Steen sa...

Men tack :) försöker bara delge mig min vardag ur min synvinkel, så sanningsenligt som möjligt utan att hymla :)