måndag, december 14

Sjusovare, ny mobil, vila, osv


Fick klartecken idag om att få lämna in min fina iPhone 6, kommer bli några dagar med en trött 5:a nu, men det får jag väl leva med!

Hallå.

La mig återigen före klockan tolv igår kväll, trött som skräcken. Vaknade för inte så länge sedan. Sov tills "fan löste av mig". En rejäl sömn alltså. Men jag var jävligt trött och jag behövde väl det. Blev inte åtta timmars sömn någon dag förra veckan, jag är lite ovan med det. 

Idag ska jag bara ta det lugnt, inte så mycket på agendan som pickar på. Kan väl vara skönt det också. Kanske tar en liten promenad upp till Lugnet och checkar av snökanonerna. Vi får se hur det blir. Känner mig inte alltför trött eller mörbultad i kroppen efter helgens bravader, det gillas! 

Tror jag ska träna lugna pass denna veckan bara, får se om jag har lust till några dubbelpass, tveksamt med det. 

Nu ska jag dra och äta lunch på Dala Wärdshus!

Inga kommentarer: