tisdag, december 22

Skejt i plus tre och regn


Måns Sunesson och Anton Hedlund samtalar

Drog ut på andra passet rätt sent, men bättre sent än aldrig. Det blev ett skejtpass i 1,30, hade sällskap stora delar av Anton och Måns. Det var riktigt fina spår och det fungerade rätt bra att snurra omkring på den 1,1 kilometer långa slingan. Med 30 minuter kvar av passet så började det att regna rätt så rejält, då var det inte svårt att hålla sig för skratt. 

Blev en bra träningsdag med drygt fyra timmars träning. Imorgon dunkar jag på igen tänkte jag, har ju ändå inget bättre för mig och är man ensam som jag så lyser ju träningen upp den annars så dystra vardagen. Därefter väntar julafton, jag hatar högtider och allra helst julen, det är nog mycket på grund av att jag är just ensam. Bättre att fokusera på mig själv enbart och sluta sitta och vänta på något som aldrig kommer slå in.

Inga kommentarer: