söndag, december 6

Stakrace idag


Eftersom att det är så kul att träna och åka skidor så blev det en timme klassiskt igår på kvällen. Skönt att få skölja ur musklerna efter urblåsningen. Dock så blev jag väldigt hungrig mot slutet.

God förmiddag!

Idag ska jag tävla igen. Ett varv (3,37 kilometer enligt arrangören) på gårdagens bana är det som gäller. Klassisk stil denna gång. Tänkte att jag skulle staka. Idag är det nog nästan det alternativet som går snabbast, men jag hade ändå valt att staka oavsett. 12:38:00 startar jag. Någon liten plusgrad och solsken bjuds det på just nu här uppe i Idre Fjäll.

Det är fint att jag under gårdagens skatetävling höll samma snittfart (21,4 km/h) som många håller när dom åker distans på rullskidor med 3:or och ibland även 4:or. Antingen så har dom glädjeklockor, eller så har jag en lång bit upp till många jag aldrig ens sett på en tävling, tur för mig det kanske. 

Nu kör vi!

Inga kommentarer: