tisdag, december 15

Styrka, 2,10 löp, fin dag


Nej, det blev ingen hängning idag heller, tyvärr. 


Det blev en bättre dag idag än igår. Tur det, för igår var jag rätt så less. Först vill jag tacka för stödet av folket runt om mig, tack för er omtanke och även tack till de som hjälpt mig ekonomiskt. Det betyder mycket och jag är väldigt tacksam. 

Dagen började med sex timmars arbete, sedan åkte jag hem och blundade i en halvtimme innan jag var redo för dagens träning: löpning och gym på Actic Britsarvet. Först så joggade jag runt Kolgården, sedan så körde jag ett liknande program som förra veckan:

- Latsdrag 3 x 80 kilo, 2 x 85 kilo, 1 x 90 kilo

- Magchrunches i maskin 3 x 5 83 kilo

- Enbenspress i maskin 3 x 110 kilo, 2 x 114 kilo, 1 x 118 kilo

- Bänkpress 3 x 85 kilo, 2 x 87,5 kilo, 1 x 92,5 kilo

- Tricpespress med hantlar 3 x 17,5 kilo, 2 x 20 kilo, 1 x 22,5 

- 3 x 10 Stabilitetsmagövning i TRX-band (i väntan på en upptagen SkiErg)

- 5 x 333 meter SkiErg (lurade upp pulsen i 180)

Efter styrkan så gav jag mig ut på en löprunda över Jungfrubergets två toppar, bort till Hornberget och Lostenen, vidare igenom Skuggarvet, upp till Sjulsarvsstugan och sedan hem till Britsarvet igen. Totalt var jag ute och "jollade" i 2,10 timmar. Hann med strax över 20 kilometer och plockade 500 höjdmeter.  Ett bra pass!


Mina tider på SkiErgen, inte jättesnabbt, dock körde jag på motstånd fem idag.


Lostenen på Hornberget, en av mina favoritplatser.

Inga kommentarer: