torsdag, december 10

Torsdagsväderrapport


Jag vet att gnälla på vädret har blivit rätt tradigt och att man ej kan göra något åt det. Men det här börjar ju bli komiskt nu! 8,5 plusgrader, blåst och regn. Hallå väderjävel, det är inte oktober längre! Vad är det för del på det här landet? Kallt + regn på "somrarna" och varmt + regn på "vintrarna". Sjukt att folk vill hit till detta skitlandet?!

Tidig morgon idag, och gissa vad; trött som en levande död. Att jag aldrig lär mig. Idag slutar jag i alla fall 14,30, då blir det en sen lunch, sedan är planen elghufsintervaller. Inte nog med att jag ska stå ut med vädret så blir det ju också pannlampa, men det funkar rätt smidigt där faktiskt. 

Jag undrar hur fan jag ska lägga upp den kommande tiden med träning alltså. Känner mig själv alldeles för väl och jag vet att jag inte kommer ha någon lust att köra distans i detta väder.  Möjligen löpning. Att ta fram rullskidorna igen är 110% uteslutet. Jag skulle ha ägnat mig åt en sommaridrott istället, detta är ju skrattretande. 

Heja roligt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Finns det någon löparbana du kan springa på inomhus? Eller löparband på gym. Fungerar ju ändå om man har musik i öronen och bara springer lugnt och drömmer sig bort.

Adam Steen sa...

Löpband finns. Men då springer jag nog hellre utomhus. Blir nog löpning med stavar som distanspass framöver :)