fredag, december 18

Träningstävlings-stakat


Film; Mattias Nilsson

Yes, fick bli trött idag igen! Kul satan det. Lite mörbultad av de tre senaste dagarnas dryga elva timmars träning, men efter en skaplig uppvärmning så började jag känna mig piggare. Dagens träningstävling skulle vara sex varv stakning runt den cirka 1,7 kilometer långa slingan som nu finns på Lugnet. Startfältet var på drygt tio man. Jag hamnade på fjärde plats, 19 sekunder från segern. Kände mig starkare och starkare under loppet också, det var skoj. Bästa känslan på länge. Tråkigt nog så kände jag lite i ryggen, tekniken var inte helt på topp, men tror inte det var något som hämmade mig. Det var ett riktigt surföre vi bjöds på, med plus två och lite halvt regn. 

Troligen var det AXA Ski Maraton-banan som vi åkte på. Jag undrar jag hur det ska gå att åka, eller i alla fall att staka här 16 varv typ. Men att använda fäste är nog inte att tänka på för min del, det har jag helt glömt bort hur jag gör. 

Siffror:

27,59 minuter
9,77 kilometer
176 snittpuls
187 maxpuls
215 höjdmeter
20,6 km/h snittfart 


Bossel är väl så fin!

Inga kommentarer: