fredag, december 4

Två h stak i snöstormenDet här passet blev ju lite tuffare och jobbigare än planen. Men det går ju inte att göra så mycket åt vädret och jag ville få till ett stakpass. Det har snöat stora delar av natten och det snöade även hela tiden under de två timmar jag körde. 

Det gick rätt så sakta idag. Men planen var att ta det lugnt. Hann med att köra ett varv runt fjället där jag träffade på Sofia Henriksson på slutet, åkte med henne runt Miljöspåret och avslutade sedan med att snurra runt på dagens uppvärmningsspår sista halvtimmen. Pulsen låg bra idag, trots lätt träningsvärk i överkroppen, det får jag vara nöjd med. 

Det ryktas om plusgrader nu framöver. Det känns ju sådär. Men som sagt, man kan ju inte påverka vädret speciellt mycket. Planen för eftermiddagen var klassiskt. Men jag tror jag reviderar det till skate istället. 

Nu ska jag ta en liten tupplur. Hörs!

Inga kommentarer: