torsdag, december 17

Två timmar klassiskt


Linus "Grizzly" Larsson

Förmiddagens pass började rätt fint, några hundra meter längre bana och en temperatur precis under nollan. Men efter cirka 1,20 så började det att regna och temperaturen steg till plusgrader. Inte jättekul direkt, men jag körde plikttroget mina planerade två timmar. Första 1,30 så hade jag okej fäste, sedan blev det stakning resten. Varken pigg eller trött idag, ett mellanmjölkspass helt enkelt.

Efter träningen så har jag nu varit in på en koll hos en sjukgymnast för min onda rygg. Även han sa att jag inte har diskbråck, det kanske är bra det. Ska kolla på mer övningar och så vidare på nästa tid om någon vecka. Han trodde att det är lite problem med vissa muskler som ska stabilisera min bål och ländrygg, låter rimligt. Killen i grönt: Johan "Joersa" Eriksson är som vanligt på showhumör. Han verkar ha flyttat till Lugnet, ser honom där jämt nu, kul!

Inga kommentarer: