onsdag, januari 27

150 minuter skateLång dag idag också. Ett event i Tällberg först, hem och kolla skid-SM och sedan träna själv. En bra dag helt klart. Jobb och allt annat är rätt ointressant för er. Vi tar träningen istället:

Körde enbart nere på världscupbanorna, jag vill ha fin och bra kupering. Speciellt när jag åker skate och slipper tänka på något halvdåligt fäste. Hittade en bana som innehöll den blåa femman och elljusspåret, blev cirka sju kilometer och nästan 200 höjdmeter. Perfekt. Hann med att köra nästan fem varv under mina 2,5 timmar jag var ute. Sista två timmarna så hade jag sällskap av Martin Holmstrand och ett tag även av söndagens vinnare Robert Eriksson. Trevligt sällskap! 

Siffrorna från passet:

2,30,48 timmar
34,98 kilometer
123 snittpuls
143 maxpuls
960 höjdmeter

Inga kommentarer: