fredag, januari 1

2016


Nu är det ett nytt år alltså. Är det 2016 som ska bli mitt år tro? Jag får väl försöka tro och hoppas på det. För så här dåligt kan man ju inte fortsätta att må. Det har gått en dryg vecka nu sedan det tog slut, och det har varit väldigt tuffa stunder. Speciellt på kvällar och nätter. Känner mig väldigt ensam då och drömmer om henne. Trodde ju att det var min livs kärlek, och tänk om det var det då? Då har jag ju missat min chans. Men så får man väl inte tänka och jag får väl inte stressa fram något heller utan försöka slappna av bara. Mitt största problem det.

Idag har jag bara segat och inte gjort något i princip. Det är något jag också måste jobba på, att inte bara dega omkring och flanera runt planlöst. Det gör ju att jag trycker ner mig själv än mer och tycker att jag är ännu sämre. Jag får liksom lära mig att tycka om mig själv mer och låta mig ha dåliga dagar, utan att känna att jag är värdelös som person. Exempelvis idag då det inte har blivit någon träning ännu, så får jag kanske slappna av och veta med mig att jag har bra träning i ryggen. 

Blev mycket svammel där, men det är rätt rörigt inne i min skalle också just nu!

Ska försöka köra ett pass senare idag. Blir skönt för kropp och själ. 

Tack för ert stöd!

2 kommentarer:

Janne sa...

Verkar ju redan som du är inne på rätt spår. Och ryggen känns bra?
Ha ett riktigt bra 2016.

Adam Steen sa...

Det visar sig. Nej fan, men jag har större problem just nu. Tack detsamma!