onsdag, januari 06, 2016

90 min stak


Jag tog en Johannes Andersson-bild idag, han tror att han är lika bitter som mig den stackaren, han vet inte ens hur det är att vara less.. 

Det här var ta mig fan den bästa onsdagen jag haft på hela året och även på hela denna vecka! För vad sägs om; vakna upp ensam, träna timmar, äta lunch på Jungfrun, kolla touren i min ensamhet och sedan köra timmar igen. Inte mycket mer man kan begära i mitt tragiska ungkarlsliv. Totalt så grinade jag ihop tre timmar, 40,5 kilometer och 1220 höjdmeter idag, fördelat på dessa två pass. Idag passerade jag 500 träningstimmar sedan v17, det gjorde bland annat Andreas Holmberg och Viktor Brännmark för ljusår sedan.

Eftermiddagens miserabla försök till att bli en bättre skidåkare ägnades med skateskidor på fötterna och klassiska stavar i händerna, alltså; stakning. Kändes verkligen röv till en början, men lite jävlaranamma och varm sportdryck gjorde att passet kändes bättre och bättre. Kul att något fungerar i alla fall. 

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund, sedan blir det sängen, man kan ju alltid hoppas att man vaknar upp död imorgon, men sån tur lär man väl inte ha. För imorgon har jag en ganska så hektisk dag med allt ifrån röntgen, jobb, träning, skidskola och så vidare.


Uppe på den nya hästskon. Efterföljande backe har också fått en ny inlandsis framplogad, hur svårt är det att ta en kurva på ett vettigt sätt?!


Säg något kul om den här förbannade jävla kylan?!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Varför ska man vara samarbetspartner och stötta din elitsatsning när du är så negativ?

Adam Steen sa...

Jag är bara realistisk och ser verkligheten.

Adam Steen sa...

hör av dig nästa gång du blir lämnad på julafton, så kan du lära mig allt du kan om positivt tänkande :)

Anonym sa...

Det är ju det som gör bloggen så bra och läsvärd, att du är ärlig och öppen, hoppas och tror att allt löser sig i slutändan :) och du har ju iallafall nästan full tank i bilen ;) kämpa på nu

Adam Steen sa...

Precis. Tack! Det ska alltid vara full tank, nytvättad bil och städad lägenhet. Har nog något med min bokstavskombination att göra.

Anonym sa...

Av förklarliga skäl står inte sponsorerna på kö... Satsa på unga lovande idrottare istället som kan vara goda föredömen för våra barn och ungdomar!! Killen lever ett destruktivt och dysfunktionellt liv vid snart 35 års ålder, borde få hjälp till självhjälp. //Falu IF

Adam Steen sa...

Hahahahhahahahahahaha! Snälla fortsätt :)

Anonym sa...

Destruktiv eller inte så borde herr Steen och andra bloggare sluta fippla med mobilen när man kör bil!
Så viktigt är det inte att dokumentera allt i tid och otid.

Robert From
Storuman

Adam Steen sa...

Men nu är det väl ena jävla påhopp här :) Det finns väl personer som sitter bredvid som kan fota samtidigt som jag kör, eller? :)

Anonym sa...

Haha... säkert någon annan som fota ;) bilen gick i 31km/h du åker ju för fan Vasan med den snitthastigheten så känns inte så jävla farligt att fota instrumentbrädan då.

Nej kör klart säsongen nu och gnäll på för fan ..du har orecis blivit singel mot din vilja då behöver man fan inte gå och le mot allt och alla. Då fokusera på träning nu och så nätdejtar du järnet i maj månad så du har en partner att hålla i på de regninga sommardagarna..sen till hösten hittar du meningen med livet och cashen börjar trilla in. Efter det så är dom bittra dagarna över! Så för guds skull var bitter nu innan det är försent! För allt ordnar sig!

Adam Steen sa...

Åh tack :) <3