torsdag, januari 07, 2016

En hektisk dag


Hatar att gå upp före ljusets intrång. 

La mig kl 23 igår. Somnade först ganska snabbt, men vaknade efter en timme. Därefter låg jag klarvaken mer eller mindre hela natten. Jag fattar inte vad felet är alltså. Men en liten anledning är att dom som bor under mig smäller i dörrar och låter som att dom möblerar om under hela nätterna. 

Nu ska jag röntga min ländrygg och se ifall dom hittar något fel på den. Ni ska inte tro att den blivit bra bara för att jag inte nämnt den. Har större bekymmer just nu bara. Efter röntgen ska jag jobba på skola, försöka träna en kortis, ha en skidlektion och sedan fixa skidorna inför helgen. King. 

Kallvattnet har frusit i kökskranen märkte jag precis också. Det är skoj när saker jävlas.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du skulle ju kunna köra något enstaka mängdpass i simhallen för att vila ryggen och undgå kylan.

Adam Steen sa...

Ja egentligen. Men jag är en för dålig simmare, så det skulle ju slita alldeles för mycket muskulärt

Anonym sa...

Med tanke på sömnen kanske du ska testa lite mindfulness.

Adam Steen sa...

Bra idé. Har gjort det förut. Funkade rätt bra!

Anonym sa...

Har du något tips du vill dela med dig inför Grotfallsrundan vad det gäller vallning?

Adam Steen sa...

Oj. Nej, tyvärr inte. Pappa har vallat. Jag ska bara sickla av dom. Och vad gäller fästet så har jag ju slutat med det. Tror inte det ska vara så svårvallat, nysnö och riktigt vinterföre. Så nåt hårt paraffin borde ju funka