fredag, januari 22

En lång dag som avslutades med skidor!


Mäktigt i mördarbacken, med fina spår och upplysta hoppbackar. Här brukar jag springa mina elghufsintervaller också.

Efter en förjävla lång dag med jobb i både skolan och Tällberg så kom jag äntligen hem och kunde få göra det viktiga för dagen; träna. Jag följde min plan på 90 minuter skate och känslan var över förväntan, skoj. Började med att köra ett varv på milbanan och det var som om dom trollat där, idag var det bra före med tanke på snömängden, en positiv överraskning. Inga genomslag.

Körde resterande del av passet nere på världscupbanorna för att få lite höjdmeter. Inga snökanoner som sprutade heller, så locket över Lugnet var borta och alla lysen från exempelvis hoppbackarna, med mera gjorde att det utan problem gick att åka runt den blåa femman utan pannlampa. Fint som skräcken! Även temperaturen var snällare idag och visade endast 8-9 minusgrader. Fanns inte så mycket ens för mig att bli irriterad på idag. Kändes lite konstigt. 

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, skönt. Trött som ett jävla blötdjur, 


Snyggare motiv än Falun i bakgrunden, tydligen

Inga kommentarer: