måndag, januari 4

En löptur
Det var ju så fint och trevligt på Lugnet igår, så jag fick passa på att besöka favoritplatsen även idag. Hade förhoppningen om att mina tjej-fans stod där uppe nakna och väntade på mig. Men det var nog för kallt?!

Jag har ju (tillfälligt?) slutat med vilodagar. Mycket för det mentala att jag behöver röra på mig, men också på grund av bristande deff. Sen så är det faktiskt jävligt skönt att jogga ur sig lite efter en sådan urladdning som igår. Funkar kanske inte för alla, men för mig (om jag får skryta lite) som ändå är rätt skapligt tränad så tycker jag att jag blir mer återhämtad av en sådan här lätt löptur än att enbart vila. Sen att jag körde löpturen innan frukost (läs; lunch) så hoppas jag ju på att jag får bort lite av mitt överflödsfett också. 

Det blev en lugn och skön joggtur på 5,6 kilometer och 35 minuter. 80 höjdmeter och en svindlande hög snittpuls på 113 slag/minut. Via omvägar tog jag mig upp till skidstadion och därefter hem via andra omvägar. Minus tio grader och en riktigt fin vinterdag. Hoppas det kan komma lite mer natursnö snart så att vi kan dunka runt de längre slingorna här på Lugnet. Men man kan ju inte få allt här i livet. En annan som har allt man kan önska kan ju inte begära att ha natursnö att åka på i början av januari. Nej det lämnar jag åt er andra som har förhållande, jobb, hus och så vidare.  

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kör numera periodisk fasta så ofta jag kan och intar inga kalorier under de långa passen. Upplever att jag långsamt blir tajtare och bättre på att förbränna fett.

Ibland äter jag sista måltiden kl 16 och frukost vid 8 nästa dag om det blir ett krävande pass.

Adam Steen sa...

Jag är också lite intresserad av detta. Får se hur jag gör. Kan bli svårt med min träningsmängd, men tror man vänjer sig!

Anonym sa...

Svart kaffe är ju ok, och det gör verkligen skillnad när man fastar.

Adam Steen sa...

Sant!