lördag, januari 2

Kroppstest


Syns AXA-loggan?!

Goddag.

Hann med ett skidpass innan damernas tour de ski. Det blev en ny variant av träning idag; skate - stakning - skate. Stakdelen gjorde jag tillsammans med Rikard Tynell och Kalle Gräfnings. Där dunkade vi till tre stycken AII-intervaller á sju minuter. Tre minuters aktiv vila emellan. Tack och lov så kändes det mycket bättre idag än de två senaste dagarnas träning. Skönt som skräcken. Annars är det ju lite så för mig; att jag känner mig stark så länge det är träning, men när det närmar sig race så brukar jag känna efter för mycket och liksom är rädd för att ta i då jag vill spara mig inför loppen. Något jag försöker träna bort och försöker intala mig att det sitter i huvudet. 

Morgondagens lopp kommer bli riktigt, riktigt tufft. Mycket höjdmeter och väldigt smalt på sina ställen. Jag är också rädd för att det kommer bli rätt så löst och uppåkt. Men det är lika för alla och jag kommer inte ens fundera på att använda fästvalla, det blir en bra genomkörare hur som helst!

Lite senare så väntar skidtester!

Inga kommentarer: