onsdag, januari 20

Onsdag, jobb och sjukgymnast


Mycket barüber nu. Men jag saknar sommar och sol. 

Ny morgon och ny jobbdag. Idag ska jag först jobba och sedan till sjukgymnasten en sväng igen. Jag tror att jag kör ett lugnt pass idag, har en jävla skön träningsvärk. Längtar fortfarande som ett djur efter sovmorgon. Eller sovförmiddag kanske är ett bättre ord. 

Vi hörs senare. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mannen. Att längta till sovmorgon innebär ju bara att du inte verkar fatta att du ska gå och lägga dig tidigare. Du borde hitta ett optimalt antal sovtimmar. Skulle gissa på 8-9 för din del och sen sikta på att stiga upp 7-8 varje dag. De flesta av dina tävlingar ligger ju på förmiddagen och Vasaloppet startar 08:00 så bra att kroppen är van att träna den tiden på dygnet. Du vet pensionärer är ju utvilade när de går upp.

Adam Steen sa...

Jag vet att du har rätt. Men hur trött jag än är på kvällarna så somnar jag aldrig. Sova middag funkar dock utan problem