onsdag, januari 13

OnsdagströttOnsdag idag. Fortsatt jobb på skolan idag, kanske även imorgon. Det rullar på. Börjar bli lite kalare ute nu igen och vädersiterna hotar med temperaturer ner emot -20 grader igen, fan. Varför kan det inte få hålla sig omkring fem minusgrader?!

Idag har jag en jävla träningsvärk i kroppen, nästan överallt. Tror det är kombinationen av helgens hårda race och gårdagens styrkepass. Där har jag en förklaring till att det kändes så segt igår på eftermiddagen. Tur att jag höll farten nere. 

Dagens pass tänkte jag låta bli lättare intervaller klassiskt. Ska försöka få lite ventilation i lungorna, utan att slita för mycket muskulärt. Det blir nog bra. Har märkt att det viktiga för att jag ska prestera är att musklerna är fräscha. Det hinner jag få innan nästa tävling på lördag; Moraloppet! 

Inga kommentarer: