söndag, januari 17

Skidskolor och lätt träning


Episk dag på Lugnet idag, solsken, trevliga arbetsuppgifter och fina spår!

Goder eftermiddag sjörövare!

Jag har varit på Lugnet mer eller mindre hela dagen och kul har det varit! Två stycken skidskolor och en halvtimmes egen träning. Skidskolorna gick väldigt bra, kul att kunna hjälpa till. Det var två personer på olika nivåer, men jag tycker att jag kunde ge en del tips och nycklar att jobba vidare med. Skoj!

Efter skidskolorna så passade jag på att åka drygt två varv på världscup-banan nere på Lugnet. Tuff och bra bana, gillar stigningar och kupering. Åkte lugnt och tyckte att jag kände mig rätt så pigg, fast jag sov rätt så dåligt i natt. Men så kan det vara ibland.

Nu ska jag äta middag, sedan blir det bio i trevligt sällskap. I veckan så väntar förhoppningsvis jobb och jag hoppas det blir lite mindre än förra veckans, så jag kan träna lite. Kan ju inte springa runt och vara såhär överviktig.  


Inga kommentarer: