lördag, januari 02, 2016

SkidtesterDet trevliga besöket jag skrev om tidigare var från just David "indianen" Holmström. Vill ni ha en närmare presentation av honom så kan ni antingen läsa hans blogg, eller kolla in denna filmen. En mycket fin kille det där. Han är på genomresa genom Europa, eller i alla fall Norge och Sverige. Så han passar på att hjälpa mig med morgondagens tävling, supersnällt det.

Nu på eftermiddagen så har vi glidit igenom åtta olika tävlingspar och fick fram tre stycken favoriter. Det verkar ganska lovande. Hoppas allt annat fungerar bra också. Har inga speciella mål med morgondagen, vill ha en bra känsla och åka så fort som möjligt. 

Spårarbetet pågår för fullt uppe på lugnet, och vi kommer tävla på en något längre slinga än den som varit öppen under de senaste dagarna. Ni kan kolla in mer info om tävlingen här och mer info om banan här. Sju varv ska vi åka imorgon. Kommer vad jag erfar bli en bit över 1000 höjdmeter, Orsa Grönklitt ski maraton var på 385 förra året enligt min klocka och Vasaloppet 875.


Linus Larsson, det är en sjuk jävel, han ska åka med fäste imorgon. Han är en av tre åkare jag känner som är "Skånes bästa skidåkare".

Inga kommentarer: