torsdag, januari 14

Svamlar vidare


Känns som om jag aldrig kommer lära mig hantera morgnar. Trött som vanligt i morse, men man vaknar väl till av kylan och lite kaffe. Som tur är. 

Har träningsvärk fortsatt, speciellt i triceps. Är väl så otränad. Tänk om jag hade kunnat vara 24 timmars-skidåkare och om jag även hade tränat bra mellan åren 23 och 27, hade en liten "off-period" där, då hade jag nog kunnat åka rätt skapligt idag. Men sånt vet man aldrig, jag hade säkert kunna varit less på detta då också. Och jag har inte riktigt ro i kroppen till att vara fullt fokuserad på skidåkningen. Så säg att jag är en 20 timmars-skidåkare i alla fall. Seriös i det mesta men inte riktigt 100%, det kan vi nog ta i hand på. Men jag satsar ju ändå på att bli så bra som möjligt och 

Idag jobbar jag några timmar på skolan. Ska sedan till sjukgymnasten för ytterligare undersökningar av min ländrygg. Planen för dagens träning är ett kort och lugnt pass. 


Blev omnämnd på Sweski igår, det gillar jag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fräsch stekarjacka, Spons?

Adam Steen sa...

Colour Wear, alltid Colour Wear!