torsdag, februari 25

3 x 10' AII-AIII


Två varv totalt på motionsmilen åkte jag. Hade en plan om tröskelintervaller, 4-5x10 minuter. Efter den andra så insåg jag mina begränsningar. Körde totalt tre stycken på AII-intensitet. Fick inte upp pulsen och ryggen värkte som ett riktigt jävla svin. Tappade inte psyket, utan drog istället hem och sov en sväng. Blir inte bättre av att bli förbannad eller att pressa sönder kroppen. Tar det lugnt istället och vilar upp mig. Ska kanske försöka stretcha lite, det är en muskulär-värk som spökar i ryggen, samt även upp i nacken. Jobbet sliter lite ändå, blir trött mentalt. Ska bli skönt med sportlov nästa vecka, då ska jag hitta formen till Vasaloppet!Sug, sug och sug.


Höjdpunkten på passet var att få åka ett uppvämningsvarv runt milen med Rickard Bergengren. 

Inga kommentarer: