söndag, februari 14

3,15 timmar skate, fint pass med stjärnglans!


Martin Johnsrud Sundby värmer upp, här på sprintbanan

Jävlar vad skönt att få till detta passet alltså. Blev riktigt bra. Totalt 3,15 timmar, 45 kilometer och 1135 höjdmeter! Först så åkte jag i cirka en timme på uppvärmningsspåren (i princip elljusspåret), när sedan damerna startade så åkte jag lite fram och tillbaka för att kolla det racet. Efter deras race så fortsatte jag snurra på uppvärmningsspåren, träffade och pratade med en del trevliga människor, bland andra Charlotte Kalla och Martin Johansson. Efter cirka 2,30 timmar åkta så gav jag jag mig ut på två varv runt tävlingsbanan. Riktigt härlig stämning där i spåren, trots att det var mellan loppen. Många som hejade på mig uppför mördarbacken. Tänk om man hade det stödet på alla pass!? 

Jag kände mig piggare och piggare under passets gång. För säkerhets skull så drack jag sportdryck idag, mest för att inte gå mig tom sedan gårdagens race. Förr var jag inte så noga med sportdryck, utan tyckte nästan det var bra att vägga på var och vartannat pass. Nu vill jag istället ha energi i kroppen under träningspassen. 

Nu ska jag kolla dom två loppen på SVT-play.

Bilder:


Fin kille på sprintbanan


Åkte en stund med flickfavoriten Anton Persson också


Starten för damerna

Inga kommentarer: