måndag, februari 29

Åkerblads

Hej hej kamrater.

Jag brukar ju förutom mitt jobb på skolan och det egna företaget även jobba i Tällberg. Det vet ni ju?! I Tällberg finns en rad populära hotell som vi har samarbete med. Vi brukar ju göra diverse event, femkamper, dalahäst-täljning och målning, och så vidare. Det finns hotell där som jag gillar mer än andra och favorithotellet är ändå Åkerblads. Åkerblads är ett hotell som drivits i generationer av samma släkt/familj. Det är faktiskt så att det för närvarande drivs av den 19:e till den 22:a generationen. Väldigt imponerande! Gården är väldigt gammal och har anor från så långt tillbaka som 1400-talet. 

På hotellet så finns det hela 73 stycken rum. Det finns möjligheter till att boka konferensrum, SPA och restaurang. Jag har själv ätit där och vet att maten håller väldigt hög klass och är oerhört god. Personalen är trevlig där, man får alltid hjälp och ett bra bemötande. Hotellets byggnader är väldigt snygga och mysiga också.

Jag kan varmt rekommendera Åkerblads om du vill åka iväg med din familj, dina vänner, ditt jobb eller liknande. Det finns mängder med aktiviteter och Tällberg är en oerhört fin liten by med närhet till Siljan och hjärtat av dalarna!

Inga kommentarer: