måndag, februari 15

Återbesök på ögon


En sjukare blick

Var på återbesök på ögonmottagningen idag, såg nästan helt bra ut, en liten skada på hornhinnan bara, eller var det näthinnan? Lyssnade inte så noga, eller så glömde jag bara bort. Fortfarande lika obehagligt när dom är i ögat och rotar. Lika obehagligt att vara på sjukhuset, kallsvettas och mår illa. Efteråt så drog jag till skolan och var dagen till ära lärare för en annan klass, det är lite varierande på skolan ändå, det gillar jag. 

Nu ska jag vila en sväng, sedan åka och hämta min bil som har stått i värmen under natten. Det gäller att vara rädd om Benzen, jag har bara en. Som sagt så vilar jag idag. Blev ett bra pass igår och jag kände mig piggare och piggare. Måste försöka träna smart och lyssna på kroppen! 

Försöker lära mig att leva i nuet också, lättare sagt än gjort det. Men jag får ge det ett försök. Återigen; det här med rutiner känner jag verkligen är bra. Mår mycket bättre av det. Och jag hinner ju träna trots att jag jobbar. Fokus, fokus!

Inga kommentarer: