lördag, februari 13, 2016

Bilder och så från dagens succé

Med tanke på hur sakta jag åkte idag så borde jag ju åtminstone ha hamnat på lite bilder. Fick två stycken skickade till mig av "bloggläsare". Fan så dåligt det gick idag, det är så man skäms. Var längesedan jag var utanför topp-10 på ett sådant här långlopp. Tragiskt alltså. Fanns ingenting, varken i armarna eller under fötterna. Men jag borde i alla fall ha en eloge för att jag kämpade, det är något jag faktiskt alltid gör och bryter lopp finns inte på kartan. Hade ju i alla fall tätkänning till fyra kilometer från mål, med denna känslan. Nästan så jag kände mig helt otränad. Det kommer nya dagar kamrater. Jag ger inte upp och det har vänt så många gånger förr, det är ändå små marginaler när man håller på och tävlar på denna nivån. 

Nu har jag sovit i soffan och även kollat dagens race från svenska skidspelen. Skönt med lite återhämtning. Jag är dock nöjd med att ha gjort rätt för mig med jobb denna veckan och kan nu ta en välförtjänt helg med tävling, lugn kväll och träning imorgon. Det här ska bli bra det! Finns alltid någon stackars sate som har det värre än en själv. Kanske till och med just du?!


Jag i "spurten", blev frånåkt av nån jag inte känner, när jag släppte klungan med några kilometer till mål så hamnade jag först, med ett gäng bakom, tanken med det var då att bara köra det jag hade in, för träningens skull, sket i om folk låg med. Spela roll om jag blir 10:a eller 25:a. Var väldigt många med i klungan som jag aldrig sett under ett långlopp förr.


Inte ens ett sjujävla skejtande under loppet hjälpte mig till framskjutna placeringar. Förvisso är jag rätt klappkass på skate, här verkar jag dock ha glömt det. Bilden är till delvis ett montage.

Inga kommentarer: