söndag, februari 21

Det är åt helvete bara.

Nej. Det här går bara inte. Helt slut idag igen. Ingen kropp som funkar. Blir bara orkeslös i musklerna. Har inget klipp. Skidorna var väl sådär. Men det är ett helvete när jag ska behöva sköta allting runt omkring också. Min bror är helt mongolid och vägrar hjälpa mig med nåt. Jag mår skit. Bara gråter efter målgång nu. Varför håller jag ens på med den här skiten för? Varför orkar jag leva längre? Kom sjua. Är en jävla sopa. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Glädj dig istället över resultatet kunde varit mycket sämre!!!!!

Adam Steen sa...

Det är ju faktiskt sant

Anonym sa...

Du önskade mig "krya på dig" i vallaboden! Det betydde nåt för mig! Visar att du är en god människa, glöm inte det!

Mvh
En motionär som inte kommit tillbaks efter en seg förkylning