tisdag, februari 23

Etixx-leverans


Nu ni kamrater, så har jag fått en ny laddning av Etixx-produkter. Perfekt inför Vasaloppet. Då krävs det ju lite energi i min kropp. Jag har uteslutande kört med Etixx i år. Jag gillar produkterna och smakerna tycker jag verkligen om. Storfavoriten är deras Recovery shake hallon och kiwi. De andra produkterna som jag använder är deras sportdryck, energy load, gel och bars

Det viktigaste när det gäller dessa "energiprodukter" tror jag är att man känner sig trygg med sortimentet och framförallt gillar smakerna. Tror att de flesta märken är bra faktiskt. Men som sagt, jag är nöjd med Etixx och ser ingen anledning till att byta. Det jag kan sakna är koffein i sportdrycken, men jag brukar krossa i lite koffeintabletter i den, det funkar bra för mig!

2 kommentarer:

Petrus sa...

Hur ser ditt upplägg på VL ut när det gäller dricka, gel osv? Har du lagt upp en plan i förväg eller tar du beslut efter vägen?

Adam Steen sa...

Jag kommer köra med vätska med mig. Sedan kommer det stå folk längs vägen med dricka och gel. Det brukar funka bra