fredag, februari 26

Hemma idag


Blev en middag på Scandic här i Falun igår, med Rickard Bergengren och Martin Holmstrand. Trevligt. Klädkoden var skjorta och slickat hår. Blev en trevlig middag. Fick sedan även ett trevligt besök.

Jag var orolig i magen i natt, plus att det går magsjuka på skolan, så jag tog det säkra före det osäkra och stannade hemma. Sov ut länge och rejält, vilket jag inte gjort på en tid och nu känns det faktiskt bättre, eller helt bra ska jag säga. Tar också en vilodag idag och en dag där jag enbart ska ta en liten promenad. 

Fan, är sjukt osäker på min bedrövliga form jag haft på slutet, hur jag ska få till uppladdningen till Vasaloppet och så vidare. Så dåligt som det känns nu så är jag inte topp-200 på Vasaloppet alltså. Men jag tror att det är återhämtning och inte för mycket träning som gäller nu. Samt även tro på mig och på det jag gör. Jag har ju åkt skidor fort tidigare denna vintern, så jag förstår inte vad det är som gör att det känns så kasst nu. Är något skit i musklerna liksom, får nästan som kramper i dom, och blir sjukt trött när jag åker skidor. Det är väl ingen idé att hålla på fundera, älta eller så. Jag får bara jobba på, det ska nog vända hoppas jag!

5 kommentarer:

Petrus sa...

Kommer gå hur bra som helst ska du se Adam. Tror det blir personligt rekord för dig. :-D

Tobias sa...

Axa är väl ok med att du kör Vasan i fjolårets Ormsalva-dräkt igen? ;)

Adam Steen sa...

Puss

Anonym sa...

Kör som en knullhäst, gosse!

det kommer gå galant så mycket som du tränat!

Fredrik

Adam Steen sa...

Ja. Jag får ju iaf knulla nu igen. Så det bör gå galant!