lördag, februari 13, 2016

Katastrof, både känsla och material. +Resultat Grönklitt


Jahapp. Kalle Anka-tävling. Snöade, dödens klunga. Ingen kunde riktigt gå ifrån. Jag släppte redan på slutet av första varvet, kom ikapp igen, och åkte jo-jo. Blev hungrig ett tag på sista varvet, orkeslös och seg sådär som jag varit tidigare också. Lätt krampkänning i både triceps, mage, lår, vader. 

Börjar bli rätt less nu alltså. Men ett led i mitt försök att laga mitt krossade hjärta så har jag senaste två veckorna gjort tvärtemot tidigare försök och ätit en massa mat och godis. Har gått upp några kilo igen. Det och att skidorna gick katastrofalt idag var väl en anledning till att jag var ett sänke. Fick slita som ett djur för att ens hänga med i klungan. Och massa folk till höger och vänster som hetsar och ska om, usch. Det var inte kul att tävla idag. Alldeles för mycket folk. 

Nu måste jag göra något annorlunda för att hitta formen igen. Känns lite jobbigt på så sätt att jag ska jobba, och inte kan träna dubbla pass. Men det ska väl fixa sig ändå. 

Nej. Jag får sluta vara bitter och bara kämpa vidare. Det är ändå skidor som är det enda jag kan! 16:e kom jag. 40 sekunder från vinst. Misär. 

Stort grattis till Anders Solin som vann! En värdig och stark vinnare!

Siffror: 

1,55,02 timmar
41,16 kilometer
169 snittpuls
184 maxpuls
21,2 km/h snittfart
340 höjdmeter

Resultat:


16 kommentarer:

Unknown sa...

Inte illa pinkat ändå Adam! Bara att ta nya tag. Du ska se att du kommer igen, som vanligt ;-) Kämpa!!

Adam Steen sa...

Tack mitt enda fan! :)

Anonym sa...

Vätskekilon troligen...

Adam Steen sa...

Tror du? Berätta?

Anonym sa...

Med tanke på misshanndeln ska du inte dra för stora växlar av det här!
Kör någon mindre tävling nästa helg så kommer självförtroendet tillbaka!

Adam Steen sa...

Tror du? :)

Anonym sa...

Bra kört Adam!!

Adam Steen sa...

Haha. Tack!

Anonym sa...

Varför körde du med madshusskidor??:)

Adam Steen sa...

Gjorde jag väl inte? Alternativt, tog fel skidor i starten, eller så är det ett bildmontage

Anonym sa...

Hetsiga jävla juniorer det var i klungan, skulle åka vid sidan av spåret och skulle om på märkliga jävla ställen😠;)

Adam Steen sa...

Haha ja. Nästan så dom var i klass med alla led2-åkare (enligt mig iaf) som var i förstaklungan. Förstår inte att det ska vara så svårt att hålla sig bakom när man inte har något där framme att göra och inte heller kan åka i klunga för fem öre.

Adam Johansson sa...

340 höjdmeter?! Enligt min Suunto Ambit3 var det 168 höjdmeter. Grovt fel kanske? Tycker 340 låter mycket på en sån platt bana.

Adam Steen sa...

Säg du? Kolla arrangörens hemsida. Jag hävdar inte att jag har rätt. Bara vad min klocka sa :)

Adam Johansson sa...

Ok, jag hittar inget på hemsidan om antal höjdmeter men kollar man banprofilen så ser det inte ut att vara så mycket. En bagatell egentligen men då visar ju nån av våra klockor (Polar vs Suunto) väldigt väldigt fel och det är ju kanske inte så bra.

Adam Steen sa...

Okej! Ja, den gör ju det. Sjukt.