onsdag, februari 10

Kräksnöar och "rädda världen-bloggar"


Livet, när jag vaknar upp från eftermiddagsvilan och ser det kräksnöar ner blötsnö i nollgradig temperatur. Då vet man att det kommer gå lätt uppe på Lugnet. Bara att kämpa på och fokusera, ska få till ett bra pass ändå!

Läste en bra kommentar på Facebook angående en barnfilm dom skulle förbjuda på en förskola: "vad blir nästa steg? Förbjuda verkligheten?" Och just det med att förbjuda verkligheten och inte se vad det är som egentligen sker (jag har släppt det om barnfilmen nu) är ju något många håller på med. Folk förstår ju inte hur verkligheten är, dom vill försköna den och de tror att vi kan hjälpa alla. Släpp sargen för fan! Men så fort man säger något så får man ju skäll som satan och blir hatad. Så det är väl bäst att bara flyta med. 

Nej, nu ska jag försöka ta mig ut och träna. Ni kan ju läsa lite "rädda världen-bloggar".. Sånt som jag varken håller på med, förespråkar, eller skriver om. 

2 kommentarer:

Jonathan sa...

Ja... Trädkramande PK-hippies finns det tyvärr allt för mycket av nu för tiden! Det är bättre att visa sakerna för vad dom verkligen är!
Kötta på Adam!

Adam Steen sa...

Jo tack. Sjuk värld... Jajjemen! :)