söndag, februari 21, 2016

Mot Bessemmerloppet


Godmorgon. 

Såhär ser alltid min färdigpackade klädhög inför tävlingarna ut. Det fixar jag alltid kvällen innan. Jag tycker om att ha kontroll på saker och ting, samt ha en plan för det mesta jag gör. Och i vissa lägen är jag lite pedantisk. Men nu var det inte det vi skulle skriva om. 

Nu sitter jag i bilen på väg mot Högbo Bruk och Bessemmerloppet. Ett lopp som blivit avkortat från 52 till typ 42 kilometer. Lite synd, men vädrets makter ställer till det. Det kommer väl vara hysteri med alla motionärer och så även denna helg. Men det är bara att vänja sig vid det, kommande vintrar lär ju inte bli bättre. 

11,00 startar vi. Min plan är att hänga med så länge som möjligt. Jag hoppas kroppen och skidorna känns bättre än de tre senaste loppen. 

2 kommentarer:

Unknown sa...

Lycka till Adam! Kör så det ryker ;-)

Adam Steen sa...

Tack mitt enda fan!