onsdag, februari 17, 2016

När man var hunk. +Protein, kramp och cool


Kommer ni ihåg hur brutal jag var förr när jag hade långt hår och skägg? Då var jag en hunk personifierad. Nu är jag ju en nidbild av dito. 

Idag är jag lite lätt om och stel i kroppen från gårdagen. Träningsvärk skulle vi kunna likna känslan vid. Spänner jag vissa muskler, framförallt vader, lår och triceps, så känner jag att krampen är nära. Antingen på grund av tidigare dagars träningar. Eller kan det vara vätskebrist månntro? Äter en del magnesium från Helhetshälsa, så jag borde ha tillräckligt med det i kroppen. Dock så äter jag mer protein och proteintillskott (salpro) än vad jag är van. För att främst skynda på återhämtningen. Kan det kräva mer vatten tro och göra att man lättare får kramp? Och kan detta framkalla svettningarna på natten? 

Dagarna rullar på här på skolan. Kul. Eleverna gillar mig och kallar mig cool. Märks att de har lite brist på verklighetsuppfattning ändå. Tur dom går i skolan. Kollegorna är trevliga och hjälpsamma. Under timmarna jag är här så tänker jag inte nämnvärt på mina små livsbekymmer. Härligt! Vi dunkar vidare. Kliv, kliv, överlev!


Något mindre ansiktsbehåring idag. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan kanske vara en liten brist på salter ( t.ex natriumklorid, kalumklorid ) det kan orsaka kramp.
Prova Enervits GT tabletter i förebyggande syfte, nästa gång eller typ resorb sport efter träning.

Adam Steen sa...

Är nog det. Men tycker jag är bra på att fylla på.. Japp, får göra det!