lördag, februari 20

Nya salomonskor


Det stod ett par nya Salomon-skor utanför dörren igår när jag kom hem från jobbet. Kul med nya prylar. Denna sko är en ny modell från Salomon som heter S-lab speed, det är en uppföljare till fellcross. Har två par av den gamla modellen och gillar den skarpt. Så detta kommer bli ett rent nöje att springa in dessa. Nu har jag en jävla massa par springskor, förutom nyss nämnda har jag ett par Inov-8 X-talon 212 (troligen min favorit hittills i terräng) och ett par Icebug med spikar i. Jag har även tre par ytterligare, helt nya:
Det är fler skor än på tiden då jag satsade på löpning, kul! Det kommer bli en rolig löpsommar. Ska se till att springa ett antal varv runt vildmarksleden (32, eller 36 kilometer i Bjursås), har satt upp ett litet mål om att springa en gång ar 7:e till 10:e dag, får se hur det går med det. Har ju nu även bra skor till lite mer asfaltslopp också. Finns alltså inga ursäkter till att springa mycket i sommar! 

Inga kommentarer: