söndag, februari 07, 2016

Orkade inte träna idag och så lite annat.


Var ovanligt trött i morse, men tvingade ändå upp mig klockan tio. Insåg ganska snart i soffan att jag inte hade varken fysisk eller mental ork till att träna idag. Fan, jag som skulle köra dubbla pass idag. Intalade mig själv att detta fick bli en lugnare vecka och att jag behövde det. Troligen är det så efter alla jävla grejer som jag lyckats utsätta mig för, eller har otur att hamna i. Jag reser mig, det har jag gjort förr. Har ju inte lyckats med det jag gjort inom bland annat idrotten genom att ge upp. Det kräver ju ändå en del jobb och tålamod. Mitt huvud/psyke är många gånger min största fiende, men också min största tillgång när jag sätter den sidan till. 

_____

Istället för att träna så promenerade jag först till lunchen och därefter ner till stan och gick faktiskt in en sväng på dalarnas museum. Inte varit där sedan skoltiden, tycker det är intressant faktiskt. Även i lilla Falun har det ju hänt mycket genom åren. Speciellt med gruvan och allt omkring den. Värt ett besök!

_____

Jag har i dagarna börjat lyssnat på Håkan Hellström och då främst hans konsert på Ullevi 2014. Laddade ner hela den och kollade på den igår kväll. Två timmar ren magi alltså! Har tyckt att han känts som en tönt förut. Men han är ju ruskigt bra! Och vilka texter sen då!!

"För jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än..."

_____

Imorgon ska jag jobba igen. Har faktiskt fått en tjänst på 75% på skolan som assistent. Får se hur det blir med alla tider och så vidare. Just nu sitter jag ensam med lite ångest över det, jobbigt att komma upp på morgnarna, lite jobbigt att "låsa fast mig", hur ska jag kunna hinna träna och så vidare. Men jag tror nog det bara blir bra ändå. Brukar funka bra när jag väl är där och personalen på skolan är väldigt bra och trevliga. 

_____

Det var min dag det. Inte så händelserik, men men.

Några bilder från dagen:Fint längs FaluånMycket roligt att se på dalarnas museum


Stjärnglid som tillverkades i Bjursås förut


Selma Lagerlöfs boende

4 kommentarer:

Anonym sa...

Krävs viljestyrka att inte träna. Nu är jag övertränad för andra gången, och det är bara att gilla läget. Förmodligen kommer jag ha hög vilopuls några månader innan det släpper. Ungefär som förra gången.
Har svurit på att skriva träningsdagbok och att aldrig träna mer än 5 gånger i veckan. Inte värt risken att det blir så här igen.

Adam Steen sa...

Kämpa på!

Marcus sa...

Håll igång! Om det inte är hård träning så är det skönt att göra något annat när hjärnan går på högvarv. Been there,done that! Sen hjälper det en att somna lite lättare på kvällarna.

Adam Steen sa...

Japp, jag vet! Tack :)